JUNGELBOKEN
Velkommen til en leken forestilling for hele familien!
Premiere torsdag 29. november

Jungelboken forteller historien om den lille gutten Mowgli, som vokser opp i jungelen sammen med bjørnen Baloo og panteren Bagheera. Mowgli elsker å leke, og nyter det late livet i jungelen. Men farene truer mellom trærne...

Det Farligste Dyret har begynt å jakte igjen, og Mowgli er ekstra utsatt. Men hvem er Det Farligste Dyret? Er det ulvene? Tigeren? Eller finnes det et dyr som er farligere enn alle de andre dyrene til sammen?

Jungelboken er en forestilling om å finne flokken sin, om å være annerledes - og om å våge å være den man er. Forestillingen passer for hele familien, ned til barn på seks år.

Forestillingen regisseres av Janne Brit Rustad, som har jobbet med teaterforestillinger for barn i en årrekke. Sammen med scenograf Jenny Hilmo Teig (og resten av teatergruppa Konstellasjonen), har hun utviklet flere anerkjente forestillinger, som har turnert over hele verden.

Jungelboken lages i samarbeid med Skien Kulturskole. Elever fra både dramalinjen og danselinjen spiller viktige roller, og bidrar til å skape en frodig, morsom, skummel og fantasifull jungel.

Velkommen inn i jungelen!

LogoSkienBBL_txtBak.jpg
SBBL-rabatt på forestillinger i Skien
Ordinærpris:
SBBL-pris:
Gjelder inntil 4 billetter pr medlemskap.


Kommentarer

Samarbeidspartnere:

Sparebanken Sør Kongelige Norske Marines Musikkorps Skien Boligbyggelag Papirhuset teater